Jmkiil.dk tilbyder alt fra hegnsløsninger til opsætning og salg af redskabsskure, havehuse og legehuse.
I denne tid hvor mange er tvunget til at arbejde hjemmefra eller bare skal have tiden til at gå derhjemme, er det oplagt at få lavet en masse forårsprojekter. Flere af de projekter vil typisk være i haven, såsom plantning af blomster, planter og små træer. Udover disse projekter er der også hele det segment der henvender sig til gør det selv folket. Det vil sige alle dem som ville elske at holde sig i gang udenfor ved at samle et nyindkøbt redskabsskur, anneks eller havehus. I denne række kan der også tilføjes legehuse som et projekt man kan være sammen hele familien om.
Hvordan opsætter man et redskabsskur?
Når man skal opsætte et redskabsskur er der umiddelbart tre populære løsninger. 1), systemhuse. Systemhuse opbygger man ved hjælp af et fer og not system, hvor man klikker brædderne sammen. Det er en løsning som lægger sig nogenlunde midt i sværhedsgraderne for samling af huse. Man skal altså helst have hænderne skruet bare nogenlunde på, for at komme smertefrit igennem denne samling. 2), bjælkehuse. Bjælkehuse, bjælkehytter eller tværsamlinger er en løsning der henvender sig til de mere erfarne indenfor samling af redskabsskure, havehuse og annekser. Her bliver brædderne lagt som bjælker på tværs af hinanden i hjørnerne og krydser derved hinanden. Her får man også et rigtig fint resultat, som er meget stabilt og ofte er tykkere end andre slags huse. Den tredje og sidste løsning er 3), elementhuse. Det er den letteste og simpleste løsning af dem alle. Her kommer husene nemlig i større eller mindre elementer, som man så sætter sammen. Det kan f.eks. være at siderne på huset er samlet på forhånd, så man bare skal stille dem op ved siden af hinanden og skrue dem sammen. Hos jmkiil.dk anbefaler de altid at hvis man vil have et let og stabilt redskabsskur, så skal man investere i et elementhus. Gerne i trykimprægneret træ, så holdbarheden er i top.
Hvad skal et redskabsskur stå på?
Mange har gjort sig et par tanker om hvor de vil have deres redskabsskur stående, når de er på udkig efter nye tilføjelser til haven. Men hvad skal skuret så stå på? Hvis man stiller det direkte på græsset, vil der højst sandsynligt gå råd i skuret på et tidspunkt. Det er pga. fugten fra græsset og de svampesporer der også gemmer sig deri. Derfor anbefales det altid at opføre redskabsskuret på enten fliser eller et punktfundament. Nogle vælger også at opføre det på et betonfundament, men det er et større projekt. Det som jmkiil.dk anbefaler, er at opføre det på et punktfundament. Det er ikke så gennemgribende som et fuldt betonfundament, men har stadig en utrolig stabilitet. Det sikrer huset mod råd og skimmel, samtidig med at det stormsikres – hvilket må siges er en kvalitet der ikke kan undervurderes i Danmark.
Hvordan foregår en bestilling?
På jmkiil.dk har de et stort udvalg af redskabsskure, havehuse og annekser. Derfor skal man først gå ind og se udvalget igennem og bestemme sig for hvilket et man har lyst til at have stående derhjemme. Når man har bestemt sig, kan bede om et tilbud på opsætning af både punktfundament og skur. Hvis man selv har hænderne skruet godt sammen, kan man bare bestille i webshoppen og så vil det blive leveret til ens adresse – husk at bestille tagpap med hvis det er anbefalet. Hvis man har bestilt et tilbud på opsætning, vil man få tilsendt et tilbud samt tilhørende betalingslink. Her kan man betale og dermed acceptere. Så aftales der en dato(er) hvor en montør kommer ud og opsætter skuret.
Læs flere nyheder på presserummet.dk
Legehuset skriver
God og beskrivende artikel – jeg vil da helt sikkert tjekke det fine udvalg af både redskabsskure og legehuse ud!